Vad tog det fina vädret vägen?

God morgon fredag!

Jag hade så otroligt många konstiga drömmar under natten så jag kan inte ha fått många timmars djupsömn. Men visst är det roligt när man faktiskt minns sina drömmar. Jag vaknade trots allt med ett stort leende på läpparna och kände mig pigg och utvilad. Inte många mornar som jag är pigg när alarmet ringer 05:20! Oavsett hur trött jag är så är jag ändå den typ av människa som går upp ur sängen så fort alarmet går av. Bortsett från när jag sover hos Johnny, då är jag minsann en riktig sömntuta som vill ligga kvar och dra mig. Varför ska man upp klockan sju en lördag?

Det blev ett svettigt cardiopass denna morgon och jag passade på att se de tre senaste avsnitten av julkalender som jag missat. Jag gillar årets julkalender och det är perfekt underhållning när jag håller på att avlida på stairmastern, det får mig på andra tankar och tiden går fortare. Det var väldigt kallt i morse och på vägen hem från gymmet började det regna och blåsa. Det stod att det var 11 grader utomhus. 11 grader när det är december månad och därmed sommar i Melbourne? Under all kritik!

Tjejerna var redan vakna och påklädda när jag kom hem och Sadie förberedde hennes och Bellas frukost. Flickorna är väldigt hjälpsamma och Bella brukar ta ut flingor och skålar på morgonen till hon och Sadie. Sadie är en hejare på att skrapa av sin tallrik i soporna och sedan ställa in den i diskmaskinen. Små saker men ändå lära dem att ta ansvar, något jag tycker är väldigt viktigt. Vi passade på att läsa bok under frukosten och därefter tog Chloe dem till dagis. Det är sista dagen på dagis idag och sedan stänger det för gott. Tom ska hämta dem i eftermiddag vilket betyder att jag har ledigt.

När barnen lämnade vek jag tvätt, bytte till rena sängkläder i allas sängar, tog en dusch och gjorde min ritual med kaffe scrub, chai latte lotion och snart ska jag ta på en mudmask i mitt ansikte följt av mitt nya serum samt en dagkräm. Alla produkter kommer från Body Shop. Har jag nämnt att jag är helt förälskad i Body Shops produkter? Skam att det är så himla dyrt och jag får prioritera om jag vill ha mat i magen eller en ny bodylotion. Just nu kokar ägg och grönsaker på spisen som förberedelse för flickornas middag ikväll. Jag har även tömt diskmaningen samt kört en maskin med tvätt och precis slängt in det i torktumlaren, blev helt plötsligt en himla massa tvätt med alla lakan. Intressant morgon? I eftermiddag ska jag åka till Essendon och hämta Hugo och Spencer ifrån skolan tillsammans med mormor Helen. Har inte träffat Helen sedan slutet av september och pojkarna sedan mitten av oktober så jag ser framemot att få se dem igen. Förhoppningsvis slutar det regna snart!

One Reply to “Vad tog det fina vädret vägen?”

  1. Blev pojkarna glada?

Leave a Reply