Torsdag 29/10 [DEL 2]

Fortsättning på gårdagens inlägg…

Strax efter lunch lämnade Marli av Spencer och Austin. Solen sken och det var toppenväder, då passar det utmärkt att hänga vid poolen. Killarna svirade om till badbyxor och lekte fint tillsammans vid poolen. Det är så roligt att se hur Austin ser upp till sina äldre bröder och gärna vill göra exakt samma sak som dem gör, detsamma gäller Sullivan. När Spencer tog en hink och hällde vatten över sig skulle Austin självklart göra detsamma. När Spencer sa att han var trött på att bada och hellre ville sitta i skuggan en stund var Austin hack i hälarna på honom.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMedan killarna lekte i trädgården och underhöll sig med att hoppa på studsmattan passade jag på att hänga upp tvätten på torkvinden( Heter det så? En sån där som står ute i trädgården och snurrar runt när det blåser) och tömma diskmaskinen. Hemma hos familjen Cham så används solceller och därför startas alltid diskmaskin och tvättmaskin först när solen är uppe. Jag är själv van vid att kunna tvätta alla timmar på dygnet samt att alltid starta diskmaskinen på kvällen och därefter tömma den rena disken på morgonen. Vi tvättar en maskin per dag och den brukar vara rejält fylld, små barn smutsar ner sig så fort. Att hänga upp tvätt, vika den rena tvätten och lägga in i garderoben är en utav alla sysslor jag gör om dagarna.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADet börjar bli väldigt varmt ute även om det fortfarande bara är vår här. Värmen medför att Marli brukar köra och hämta Hugo efter skolan, även om det bara är 10 minuters promenad avstånd så är det väldigt tufft för killarna när det blir så varmt. Denna dagen blev dock Hugo avlämnad av en kompis då Marli var iväg på ärende, det verkar som det alltid finns någon man kan ringa om man inte själv kan hämta eller lämna grabbarna på skola eller aktiviteterna. Då killarna lekt så fint utomhus under ett par timmar belönade jag dem med iPod/TV. Resten av eftermiddagen och kvällen spelade vi spel ihop, åt middag samt duschade/bada.

De tre yngsta killarna gick det hyfsat bra att duscha, att duscha håret tycker Austin är måttligt roligt. Med Austin och Sullivan gäller det dock att vara försiktigt då båda killarna är öronbarn och har fått rör inopererat vilket innebär att det gör väldigt ont om vatten kommer in. Hugo var inte heller så sugen på att duscha då han hellre ville kolla på tv. Efter en stunds kamp med tårar så insåg han nog att ju fortare han går in i duschen och blir klar, dess mer tid får han framför barnprogrammet innan det är läggdags. Strax efter sju låg killarna i deras sängar och Alvin kom hem från arbetet.

Min första dag med killarna och det gick superbra! Kläderna var vikta, disken undanplockad, leksakerna var på sin plats och jag kände mig väldigt nöjd över att ha varit så positiv och haft så mycket tålamod. Att ta hand om fyra stycken killar kräver verkligen mycket tålamod.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn skitig liten kille efter grävt i trädgården. Lyckligtvis älskar han att bada!

One Reply to “Torsdag 29/10 [DEL 2]”

  1. Ja att ta hand om 4 småbarn kräver sitt tålamod! Mitt tålamod räcker precis till 2 😂

Leave a Reply