#TGIF, hello you beautiful green smoothie!

Välkommen fredag, du har varit efterlängtad!

Jag var så otroligt trött när alarmet ringde i morse. Så trött att jag till och med tryckte snooze, det händer mer eller mindre aldrig. Jag har aldrig tyckt om att snooza utan så fort klockan ringer stiger jag upp. Alarmet ringer 05.25 varje morgon och strax efter halv är jag utanför huset och på väg till gymmet. Hur som helst gick jag bort till gymmet och genomförde ett halvdant armpass. Armar har aldrig varit en favorit och det är dess mindre motiverande när jag är trött och känner mig allmänt nere. Blev ett kort pass på fyrtiofem minuter och därefter beslöt jag mig för att gå hem lite tidigare. Marli promenade Hugo och Spencer till skolan och körde Austin och Sully till dagis. Tanken var att jag snabbt skulle byta om och bege mig till stan för att äta frukost men min mage skrek efter mat så jag bestämde mig för att äta två dubbelmackor och få lite energi. När jag beslutar mig för att ta vegemite på min macka, då vet man att jag varit i Australien under en lång tid. Jag hoppas du är stolt över mig, Johnny!

Då jag förstörde min aptit för frukost beslöt jag mig att ta en promenad till tågstationen i Ascot Vale, två stationer från Essendon och enligt Google Maps en sträcka på fyra kilometer. När jag närmade mig Ascot Vale tänkte jag att jag kunde fortsätta ner till Travancore som är ytterligare tre kilometer… Men när jag nådde Travancore tänkte jag att det bara var 3.4 kilometer till Queen Victoria Market och sedan är man mer eller mindre inne i stan. Sagt och gjort promenerade jag hela vägen till Melbourne. Fortsatte förbi Flinders och vidare till South Melbourne där jag skulle äta frukost. Till min stora besvikelse var caféet nedstängt! Promenerade vidare till Nutrition Bar och köpte en acai bowl samt en green smoothie. Det var inte riktigt den typ av frukost jag tänkt mig men detta stället var också på min lista och efter förstört min aptit dög detta mer än väl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag börjar jobba 17:30 igen och slutar 19:30. Jag planerar att ha en lugn kväll och sova tidigt. Marli och Alvin lämnar runt lunch imorgon och kommer tillbaka strax innan lunch på söndag. Dem ska på en middag på lördagskväll och tyckte det var mest praktiskt att stanna i stan. Därmed kommer jag vara ensam med alla fyra killar, ska bli intressant och se hur det går.

Det vore väl en lögn och säga att det varit enkelt att komma tillbaka. Det har faktiskt varit väldigt utmanande då pojkarna förändrats väldigt mycket. Måste påminna mig om att försöka vara positiv, ta en stor skopa av tålamod och hålla mig lugn. För om jag höjer rösten kommer dem definitivt inte lyssna. Dock svårt att hålla sig lugn när man är upprörd. Hur som helst är det bra med extra arbete och mer pengar, det kommer behövas inför min och Johnnys resa till Hamilton Island och Sydney nästa vecka. På så sätt kan jag inte heller gå ut och äta frukost och spendera mina pengar på det.

Leave a Reply