Snart är julen här

God kväll!

Som ni ser jobbar jag hårt med att försöka uppdatera ifrån tidigare dagar. Känns dock som detta bloggande är en “never ending story”. Spelar ingen roll hur många inlägg jag har gjort, jag har lika många kvar att göra.

Tre timmar kvarstår av den 22 december. Imorgon är det lillejulafton hemma i Sverige och tjugofyra timmar senare är det JULAFTON. Precis som resten av världen firar Australien julafton den 25e december. Jag kan inte riktigt förstå att nästan hela december har passerat. Jag vill väl inte påstå att julkänslan har infunnit sig när man befinner sig i ett land där sommaren precis har startat. Idag är det även två månader sedan jag kom hit. Fyra månader återstår hos familjen Cham.

I söndags åkte Hugo med mormor Helen till Geelong för att spendera ett par dagar med henne och sina tre kusiner. Då det är jullov ruckas rutinerna en del. Pojkarna har gått och lagt sig väldigt sent de senaste dagarna på grund av att det varit grillkvällar och liknande. Detta medför också att dem sover längre på morgonen. Idag vaknade jag 8.20 och då sov fortfarande alla barnen, fantastiskt. Igår vaknade Spencer 10.40. GALET!

Imorgon är det sista dagen på dagis för Spencer och Austin innan dem också går på jullov. Faktum är att det är sista dagen helt och hållet för Spencer då han kommer börja skolan i slutet av januari. Jag hoppas på att kunna ta en liten promenad tillsammans med Sully imorgon innan han ska sova middag. Det ska dock bli 31 grader varmt..

Idag bokade Marli min flygbiljett så jag kan följa med dem på semester i januari mellan 9onde och 18onde januari. Vi kommer att spendera sex nätter i Byron Bay och tre nätter i Surfers Paradise. Båda ställen är typiska ställen att semestra på, kända för sina fantastiska stränder. På min 21-års dag kommer jag alltså sitta på flygplanet till Byron Bay. På lördag är det två veckor tills jag fyller år. Jag har fortfarande inte varit på Systemet och jag kommer inte hinna dit innan min nästa födelsedag, tokigt.

Jag kan inte förstå att jag varit här i två månader redan. Jag trivs väldigt bra och jag fullkomligt älskar Melbourne. Det är verkligen en stad jag kan tänka mig att bo i. Ja mamma, förlåt om jag krossar ditt hjärta genom att säga det.

Nu ska jag läsa klart min bok och förhoppningsvis sova i tid. Den senaste tiden har jag gått och lagt mig på tok för sent då det finns en viss påg här i Australien som är oerhört intressant att prata med! Vi hörs snart igen kära läsare.

One Reply to “Snart är julen här”

  1. Glöm ngn flytt dit😙

Leave a Reply