Hump Day – Hello Wednesday!

Jag har haft två intensiva och långa dagar med pojkarna. Måndagar, onsdagar och torsdagar är väldigt påfrestande då jag arbetar hela dagarna. Från att pojkarna stiger upp 07.00 tills dem går och lägger sig 19.30, totalt 12.5 h. Jag började min onsdag med ett benpass klockan halv sex på morgonen. Det var så himla kallt ute att jag nästan ångrade mig i dörren och funderade på att krypa tillbaka ner under mitt täcke.

Marli promenerade till skolan och lämnade Hugo och Spencer och jag tog med mig Austin och Sullivan till salt therapy. Det var en väldigt kall morgon och även om jag promenerade fort och hade tvillingvagnen med båda pojkarna så hade jag trots allt gåshud. Vi skyndade oss hem igen för ingen av oss ville vara ute. Jag åt frukost och pojkarna lekte med duplo. Fördelen med att ta hand om fler än ett barn är definitivt att dem kan underhålla varandra, det är jag tacksam över! Annars hade jag inte hunnit med alla andra sysslor så som tvätta och hänga upp allt på tvättlinan, vika kläder och lägga in i garderoberna, sopa golvet, gå ut med soporna, tömma diskmaskinen osv osv. Allt tar trots allt sin lilla tid, även om skulle vilja kalla mig själv väldigt effektiv.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag äter alltid frukost framåt 10-11 när vi varit på Salt therapy och dem stora pojkarna är i skolan. Frukost är så viktigt för mig och jag ville kunna sitta ner och ät i lugn och ro.

Framåt lunch kom städerskorna, dem kommer varje onsdag. Jag ser faktiskt framemot att få träffa dem och prata en stund! Det är skönt att kunna ha en vuxen konversation då jag spenderar mestadels av min tid med barnen. Efter stund är det inte så spännande att lyssna på vad kompisen på dagis sa. Dessutom har jag träffat städerskorna under 6.5 månads tid när jag bodde här sist och nu ytterligare under tre veckor. Man lär känna varandra och det är alltid roligt att höra vad som hänt under veckans gång! Vanligtvis vill dem höra allt om mig och Johnny. Jag minns när jag precis började träffa Johnny och berätta för dem att jag träffat en australiensare. Dem tyckte det var otroligt roligt och sa alltid “Oj oj, då får vi se vad som sker härnäst. Om ni håller ihop även när du flyttar till Renmark!” Allt det känns som en evighet sedan. Tänk att det gått åtta månader sedan första gången jag träffade Johnny, galet vad tiden springer iväg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sully är duktig på att hitta på djävulskap och det senaste är att han fyller munnen med vatten och springer runt med det i evigheter innan han bestämmer sig för att svälja eller som i många fall, spottar ut det på golvet eller på sina bröder.

Resten av dagen var hyfsat lugn och det var dessvärre en dag som spenderades inomhus. Halv fyra hämtade vi Hugo och Spencer från skolan och gick tillbaka hem. På kvällen åkte Alvin och tränade och lämnade Hugo på hans basketbollträning. Marli tog en promenad med sin vän och jag var ensam med de tre andra pojkarna en stund. När alla pojkarna gått och lagt sig förberedde jag middag tills när Marli kom tillbaka vid åtta. Vi åt min favoritmiddag sedan jag kom hit – lamm med pumpasallad! Otroligt enkelt att göra men så himla gott. Var så himla mätt att det inte fanns på världskartan att jag skulle kunna köra ett intervallpass på gymmet. Dessutom var det väldigt sent och jag var hyfsat trött efter en lång dag. Men jag sparkade mig själv i baken och sprang en runda på lite mer än trettio minuter.

Leave a Reply