Måndag 16/11

Måndag och strålande väder, vad passar då bättre än att spendera förmiddagen i parken? Klättra på klätterställningen, gunga, spela fotboll, kasta med basketbollen, gå ner till dammen och titta på änderna och framförallt på “daddy duck” som Austin säger.

Marli tog Hugo till skolan och jag passade på att äta frukost innan jag tog med mig Spencer, Austin och Sullivan till parken. Man får passa på att gå tidigt, helst runt 9.30 innan det blir alldeles för varmt ut! Vi stannade runt 40 minuter och pojkarna lekte. Sullivan är en snabb liten pojke och vill gärna klättra på ALLTING. Dessvärre hade jag inte full fokus på honom då Spencer kastade sin basketboll till mig och ett, två, tre och han trillade ner från klätterställningen. En annan mamma stod sidan om och reste honom upp innan jag kom fram och kunde bära upp honom i min famn. Lilla Sully grät och jag ville också börja gråta. Kände mig så hemsk som inte var mer uppmärksam. Det är minsann inte lätt att ha koll på tre killar samtidigt och försöka fördela min uppmärksamhet till alla.. Sully grät dock inte speciellt länge så jag tror inte det var någon större fara med honom. Det ska inte förglömmas att barn trillar och slår sig hela tiden.

Jag ville bara ifrån lekplatsen, kände att alla mammor dömde mig för att jag inte varit mer uppmärksam. 99% säker att INGEN tänkte så dock, men men.. Vi gick vidare till Coles för att handla och när vi kommer tillbaka hem igen inser jag vi glömt äggen i kassan. Är det inte det ena så är det minsann det andra. Här ville jag bryta ihop. Jag hade inte tid att gå tillbaka till affären för att jag var tvungen att lägga Sully så han kunde sova middag.

Under tiden Sully sov middag serverade jag lunch till Spencer och Austin. Killarna badade, hoppade på studsmattan, åt vattenmelon, lekte med sina leksaker och tog vara på det fina vädret. Jag försökte sitta ute i solen så mycket som möjligt och jobba på min obefintliga bränna men inte lätt när man ständigt springer för att hämta något till pojkarna. Strax efter tre gick vi och hämtade Hugo och därefter gick vi tillbaka till Coles och hämtade äggen som vi glömt. Förstår inte varför jag blev så stressad, det är ju så enkelt att någon gång under dagen gå tillbaka och hämta dem. Jag tror det handlar om att jag alltid vill prestera bra. Jag vill inte behöva berätta för Marli att jag glömt äggen för då skulle jag skämmas.
DSC_0444DSC_0445
Självklart ville Sully också leka runt poolen med sina bröder, det vill däremot inte jag att han gör. Superbra att dem har staket som är av glas så man har utsikt över poolen. Killarna fortsatte att bada hela eftermiddagen. Strax efter halv sex kom Alvin hem och lämnade middag. Familjen Cham äter alltid vietnamesisk hämtmat på måndagar.

Alvin gick lika fort igen, han och Marli skulle träna mellan 18-19. Marli bytte lyckligtvis om ute i garaget så att killarna inte skulle se henne, framförallt de två yngsta. Dem blir hysteriska så fort hon ska gå och för att underlätta för mig själv så bestämde vi att hon inte skulle komma hem vid middagen. När killarna ätit var dags för bad/dusch innan dem satte sig framför teven en stund. Under tiden plockade jag undan tallrikarna och torkade av bordet. När Marli och Alvin kom tillbaka bytte jag om och gick bort till gymmet. Först styrka och därefter crosstrainern, 6.6 km på 30 minuter blev kvällens resultat.

DSC_0446
Woho, var så stolt över lilla Austin som simmade i poolen tillsammans med sin bröder. Vanligtvis leker han bara på kanten då han är livrädd för att få vatten i sina små öron, han har satt in rör när han var mindre och att få vatten i öronen är väldigt smärtsamt samt ökar risken för inflammation. Austin använder “blu tack” alltså häftmassa i öronen för att hålla vattnet borta. Hemma i Sverige har öronpluggar!

Leave a Reply