7/12 – Legobygge!

Har ni försökt bygga lego tillsammans med fyra stycken pojkar? Varav de två äldsta bråkar om vems tur det är att sätta dit nästa legobit, den näst yngsta gråter för att han inte får vara med och den yngsta river ner allting på golvet. Trots det var det väldigt roligt! Nostalgi på hög nivå att återigen få ta fram legobitarna. Jag minns hur vi alltid byggde små hus hemma på golvet i källaren. När man gick hem till grannarna så byggde vi alltid fort/slott och lekte krig, det var inte riktigt lika roligt.

Solen sken och det var alldeles för varmt för att promenera bort till skolan och hämta Hugo. Jag och Spencer började bygga med lego, Austin lekte med gubbarna som vi byggde ihop och Sully, tja, han sprang runt och drog ut alla sina leksaker. Hugo blev avlämnad av en kompis mamma och ville såklart också vara med och bygga.

7 - LegobyggeOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Att bygga med Duplo är lite enklare för de två yngsta killarna. Såhär brukar det vanligtvis se ut. Austin är väldigt exalterad över att bygga och vänder upp och ner på lådan och blir sedan förtvivlad för att han inte vill städa upp. Sully tar upp alla bitar och slänger dem hej vilt!

Leave a Reply