6/12 – Ed Sheeran, IGEN!

Söndag och dags för lunch. Jag mötte upp en tjej vid namn Becca som kommer ifrån England. Hon är lika gammal som mig och bor också här i Essendon, hon är aupair för en liten flicka. Det var första gången jag träffade henne. När jag anlände till Melbourne skrev jag i en utav aupair-grupperna på Facebook och frågade om någon hade lust att ses och det var ett flertal tjejer som skickade meddelande. Kan väl inte påstå att jag varit jätteaktiv med att träffa alla.. Hur som haver, bättre sent än aldrig!

Vi åt lunch på ett ställe här i Essendon som heter Creme Cafe. Kommer definitivt gå tillbaka dit igen, fantastiskt god sallad. Är det inte underligt hur något så enkelt som en sallad kan vara så otroligt olika i smaken beroende på var du äter den?

DSC_0674
Det blev ingen lång lunchdate. När jag mötte upp henne berättade jag att jag varit på Ed Sheeran’s konsert kvällen innan men att jag letat efter biljetter hela morgonen för att kunna se hans konsert på kvällen igen. Hon talade om för mig att hennes kompis inte skulle gå längre och därmed hade en biljett jag kunde köpa. I samma stund svarar en säljare att hon har två biljetter till mig, jag tackar nej då Becca garanterat mig att jag kunde få köpa en biljett.

Efter ett tag säger Becca att hennes kompis har ångrat sig och vill gå och att hon erbjuder Becca att följa med då hennes man inte vill. Just då höll jag på att koka över och ville slå ihjäl människan. Jag har alltså tackat nej till biljetter för att någon lovat mig att jag kan köpa deras. Där hade jag suttit hela morgonen och frenetiskt försökt hitta biljetter då det var slutsålt. Lunchen avslutades kort därefter och jag var så jävla arg.. 

Lyckligtvis fick jag tag på en kvinna som skulle sälja en biljett. Den var värd 139$ och hon sålde den för 100$, vänligt av henne. Tyvärr finns det alldeles för många människor som vill sälja biljetter för skamliga priser.. Jag hoppade runt likt ett barn på julafton när jag fick ett sms där hon skrev att hon hade en biljett till mig!

Därmed blev det två konserter för mig, en på lördagen och en på söndagen. Söndagens konsert var även den väldigt lyckad men jag tror det hade räckt att gå en dag. Lördagen var nämligen helt fantastiskt med massor av tårar och gåshud. Jag var inte lika exalterad på söndagen. Hur som haver ångrar jag inte att jag gick, det var en lyckad kväll med en väldigt bra plats nära scenen.

DSC_0677 DSC_0678
Spend your money they said. It will be fun, they said.. Definitivt värt det!

Leave a Reply