Två veckor återstår.

God kväll!

Idag är det onsdag och min tredje arbetsdag är avklarad efter haft helgen ledig. Kändes väldigt lyxigt att ha två dagar på rad ledigt, det var välbehövligt. Jag arbetar morgonpasset imorgon, ledig på fredag och därefter arbetar jag lördag, söndag samt måndag. På måndag eftermiddag åker jag dessutom ner till Helsingborg, längtar verkligen!

Jag slutade 20.00 ikväll och sedan dess har jag hunnit med att göra matlådor, städa undan i köket, slänga in lakan i tvättmaskinen, tömma alla tvättkorgar, skriva ut viktiga papper inför resan, packa ner lite kläder samt plockat och donat lite här och var. Helt plötsligt är klockan 23.00.. Jag tror att jag skulle bli en lysande hemmafru, jag tycker faktiskt det är väldigt rogivande att få gå och pilla och plocka här hemma.

Idag åkte Dennis och Patrice till Lichtenstein, dem ska se se EM-kval matchen som är på fredag. Om 14 dagar sitter jag på planet påväg till Australien, jag längtar verkligen. Samtidigt är jag oerhört nervös och förväntansfull, precis som man ska vara inför en resa. Jag har börjat packa, både inför Helsingborg och Australien. Tanken är att jag ska packa med mig allting härifrån som jag inte kommer ta med mig till Australien.

Nej, nu är det dags att stänga ihop datorn och få ett par timmars sömn.

Leave a Reply