Fegare med åldern.

Att dela med mig av vardagen är inte prio ett under veckodagarna och därmed blir bloggen lidande och det blir glest mellan inläggen. Mina dagar är den andra lik sett till rutiner. Jag går upp klockan sex varje morgon, äter min frukost och sätter mig sedan på cykeln som tar mig till lagret. Det tar någonstans mellan 10-15 minuter att cykla. Jag jobbar mellan 7.30-16.00 och vanligtvis har vi inte alldeles för mycket att göra under dagarna. Somliga dagar plockar jag ordrar i princip hela dagen medan andra dagar är det väldigt få ordrar och mycket tid att socialisera sig med Samuel och lunka rundor.

Gymmet ligger precis sidan om lagret och jag måste säga att det känns oerhört bekvämt att sluta jobba 16.00 och stå ombytt och redo 16.05. Det är väldigt skönt att vara klar med jobb och träning vid 17.30 och kunna ägna sig åt vad jag vill resten av kvällen. Därmed känns det inte så lockande att komma tillbaka till Filborna och veta att det tar timmar fram och tillbaka med bussar och tåg. Man blir snabbt bekväm.

I söndags hade jag en ganska jobbig dag. Mycket tankar som snurrade rundor i huvudet och som vanligt är träningen A-O för mig när jag behöver lägga fokus på något annat. Därför cyklade jag iväg till gymmet och fick till ett väldigt bra bröstpass. Under passet fick jag dessutom ett meddelande som medförde ett brett leende och som vanligt fick jag bekräftelse på att jag återigen oroar mig och överanalyserar alldeles för mycket och för ofta.

Efter gymmet åkte jag och Dennis ut till samma sjö som jag badade i på fredagen. Samuel mötte också upp oss som sällskap. Denna gången åkte vi dock till ett par klippor för att hoppa. Varken jag eller Dennis hoppade. Faktum kvarstår att mörkt vatten är obehagligt! Dennis som jämnt hoppade därifrån som barn ville absolut inte hoppa nu. Är det inte konstigt hur mycket “fegare” man blir med åldern? Eller det kanske är att man ser konsekvenserna annorlunda nu och inser att man inte är odödlig. Vi gick bort till en strand  istället och satte oss på bryggan. Det var ett bra avslut på helgen.

Leave a Reply