Reebook Zpump Fusion 👟

Då motivationen att masa sig till gymmet tryter tänkte jag att ett par nya träningsskor skulle kanske göra susen! Jag har varit väldigt nöjd med mina Reebook Crossfit nano 30 som jag köpte för drygt ett år sedan. Jag har använt dem flitigt och dumt nog har jag trampat ner foten flertal gånger istället för att knyta upp skorna. Jag som vanligtvis när så otroligt rädd om mina skor är nästan förvånad över hur jag lyckats förstöra dem. Det som skett är att det blivit ett litet hål i tyget bak i hälen. Detta skaver och resulterade i en stor skoskavs blåsa efter mitt intervallpass på löpbandet.

Därför klickade jag hem ett par nya skor. Det blev ett par Reebook zpump fusion! Skorna har en pump-teknologi som består av en luftkudde som ligger över fotryggen, med hjälp av en liten knapp vid hälen pumpar man upp denna kudde som formar sig efter foten och därmed medför att skon sitter ordentligt och ger ett komfortabelt stöd.

Hittills har jag bara använt skorna två gånger så det är svårt att veta om dem lever upp till mina förväntningar. Jag trodde att man skulle känna luftkudden tydligare när man väl pumpade upp skon. Hur som haver är det en väldigt lätt sko, den är mjuk och bekväm att ha på foten. Skosnörena fyller egentligen ingen funktion utan är mest för utseendets skull.
IMG_20150917_183107
DSC_0060

Leave a Reply