27/8 – Ett besök på Garage Bar

Efter min lilla tur till Falun var jag hemma ganska sent på tisdagen. Raka vägen upp i sängen och försöka få så många timmars sömn som möjligt innan klockan ringde halv sex och det var dags för arbete, 7-14. Tanken var att jag skulle ha mitt sista intropass men en utav de ordinarie var sjuk och därmed fick jag mitt första riktiga arbetspass. Samordnaren bad om ursäkt ett par gånger för att schemat fallerat, jag tyckte bara det var roligt att äntligen få komma igång och slippa hänga som en död gås över någons axel. Mitt första pass gick alltså väldigt bra.

Klockan ringde ännu tidigare på torsdagen! Det kändes dock lite mer motiverande att gå upp när jag visste att jag bara var en tågresa ifrån familj och vänner nere i Helsingborg. Vi fick dessvärre köra med reducerad hastighet vilket medförde att jag missade tåget i Hässleholm och fick vänta en timme. Det är i sådana stunder man kan bli irriterad på storstadsbor som gnäller över att dem missade tunnelbanan och måste vänta i fem minuter. Hallå, jag måste vänta en timme! Jag möttes av ett regnigt Skåne och en vänlig syster som hämtade mig på stationen.

När mamma kom hem från arbetet bar det av till Höganäs för att äta på en restaurang vid namn Garage – Good Stuff For Good People. Har sett ett flertal bilder på sociala medier och deras burgare såg minst sagt imponerade ut. Som hamburgare-älskare kändes det givet att göra ett besök.


Maten var supergod och jag kan varmt rekommendera restaurangen. Väldigt häftigt inredd dessutom! Vi tog en sväng inom saluhallen innan vi körde söderut igen till Sofierokiosken för att äta glass. Sista stoppet för dagen blev hemma hos syster Emma. Jag fick låna med mig hennes LCHF-bok så jag kan bli lite mer insatt i hur det är att leva efter LCHF. Fick ett litet smakprov när hon tillagade zucchini-plättar, väldigt goda.

Leave a Reply